Forcohet LPD-ja, t`kurret PD-ja në Muhoc ( Foto )

0

Malësia e Bujanocit, ka humbur shpresat në partin që udhëheq në pushtetin komunal të Bujanocit, fotografit e shkrepura vërtetojn më së miri pasi që shum nga antarët dhe simpatizantët e PD-së në Bujanoc aderuan në Lëvizjen e Progresit Demokratik, LPD-së ju bashkangjit edhe vet kryetari i nëndegës së PD-së, Vaid Xhemaili.

LPD 2

Lëvizja e Progresit Demokratik ka bër ndryshime të mëdha në gjitha nëndegët e veta në Komunën e Bujanocit, ku në të gjitha zgjedhjet në nëndeg që ka pasur, ka pasur aderime të reja në LPD.

 

Musliu pas mikpritjes së ngrohët që gjeti tek Rifat Jashari në Prekaz, ka gjetur edhe mikpritjen tjetër të ngrohët në fshatin Muhoc, ku edhe vet Vaid Xhemaili, ish- kryetar i PD-së ka kërkuar librezën e LPD-së dhe ka përqafuar ngrohëtesisht LPD-në, ku edhe vet Musliu i ka shprehur mirë se ardhëje jo vetëm Vaid-it po të gjith malsis së Bujanocit në LPD, pasi që dera e LPD-së është tepër e madhe sa që dot të zgjidh problemet e gjith malsis së Bujanocit./BujanociNet/

Kryesia e Nëndegës LPD-së në Muhoc.

Kryetar: Kujtim Ramadani
Nenkryetar: Fatmir Veliu
Sekretar: Ilir Sabedini
Arkatar: Arsim Ismaili

LPD 10 LPD 9 LPD 8 LPD 7 LPD 6 LPD 5 LPD 4 LPD 3 LPD 2 LPD 1

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »