Fjala e fundit e teknologjisë në agrokolturë (Video)
14:48 | 07 Shtator 2017

Përvec botës së automobilizmit edhe makineritë tjera si ato të agrokulturës, janë zhvilluar mjaft shumë viteve të fundit. Në këto dy video mund t'i shikoni disa mjete gjigante dhe mbresëlënëse duke kryer punën e tyre.
Aurela Hoxha