Fillon rregullimi i lodrave në parkun e qytetit (Foto)
14:18 | 29 Korrik 2017

Në parkun e qytetit janë duke u rregulluar lodrat e vjetra dhe duke u vendosur lodra të reja për fëmijë. Qendra për avancimin e të rinjëve dhe grave bashkë me Komunën e Bujanocit e vendosur për të rregulluar parkun e qytetit. Disa ditë më parë është bërë edhe rregullimi i ndriçimit në park./BujanociNet/
Françeska Jaçe