FILLON PROTESTA E OPOZITËS

0

(E plotësuar) Ka filluar marshi i protestuesve të opozitës nga sheshi “Zahir Pajaziti”.

20150418140315453620

Ndërkohë, në gjitha rrugët dhe sheshet kanë filluar përgatitjet e Policisë së Kosovës.

Policia ka hequr nga sheshi të gjitha mjetet e forta që eventualisht mund të përdorën nga protestuesit. Një numër i madh i policëve shihet pranë Gjykatës Kushtetuese dhe te dy ndërtesat e Qeverisë.
Ndërkohë, edhe organizatorët, tanimë kanë vendosur tribunën në sheshin Skenderbeu. Kurse, nga disa qytete veç ka filluar nisja me autobusë për në Prishtinë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com