Fillon projektu "Luaj dhe mëso" (Foto)
14:51 | 18 Nentor 2017
Ka filluar projekti i udhëhequr nga "Zyra për të rinjë" në Bujanoc, projekti nën moton "Luaj dhe mëso". Projekti "Luaj dhe mëso" i udhëhequr nga "Zyra për të rinjë" në Bujanoc, ka të bëjë me argëtimin e rinis të komunës së Bujanocit, në bashkëpunim me shkollat e mesëme në Bujanoc, Sezai Surroi nga komuniteti Shqiptarë, dhe Sveti Sava nga komuniteti Serbë, ky projekt ka gjetur përkrahëjen edhe të portalit BujanociNet, në projektin "Bashkëjetesa e komuniteve në komunën e Bujanocit". Ky projekt organizohet çdo të Premëte nga ora 19:00, në shtëpin e kulturës në Bujanoc, tek salla e madhe./BujanociNet/
Pjesmarrës ishin: Orao - Sveti Sava Replay - Sezai Surroi Tarantino - Sezai Surroi

Atalanta Kërçyku