(E plotsuar ) – Qindra hektar pyeje po digjen në fshatin Konçul (Foto)

0

E plotsuar ( 23:37 ) – Banorët e fshatit Konçul jan duke bombarduar postën elektronike me pamje të djegëjes së qindra hektarëve pyej private dhe shtetërore pasi që zjarrfiksët ende nuk kan dalur për shuarjen e zjarrit, dhe tani banorët deklarojn se flaka po përbin qindra hektar pyeje të pronave private ku po demtohet nga zjarri. Pamjet e dërguara nga banorët i keni posht raporteve të informacionit, me fotografi të reja.


Fillon fushata e zjarreve në malet e fshatit Bresiqit rrezikohën edhe malet e Fshatit Konçul (Foto)

Sot në orët e vona vizitorët e portalit BujanociNet, nga fshati Konçul në adresën e redaksis të portalit kan dërguar pamje të marrura me aparate celulare me kualitet të ulët por që duket kjart se një zjarr i madhë i cili ka filluar nga fshati Bresiq, është nisur në drejtim të fshatit Konçul.

Zjarri në fjalë siç kan shkruar banorët e fshatit Konçul në redaksin tonë thuhet se është duke rrezikuar malet e fshatit Konçul ku vija e zjarrit është drejtuar në drejtim të fshatrave të Konçulit ku në ato pjesë thuhet se jan malet me drunjë të thata dhe pritet të rrezikohen seriozisht edhe malet private ku edhe përfitojn qytetarët duke shitur drunjë, ndërsa banorët brengën më të madhe kan se si zjarrfiksit nuk kan reaguar fare spaku për ta ulur fuqin e zjarrit pasi që siç shkruan përsoni që ka nisur këto pamje thuet se flaka e madhe ka kapluar malet e fshatit Bresiq./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »