Fillojn përgaditjet për manifestimin tradicional "Ditët e Komandant Lleshit" (Foto)
15:31 | 19 Maj 2018
Sot ekipet nga bashkësia lokale e fshatit Tërnoc, të kryesuar nga Nagip Aliu dhe këshillit organizativ të manifestimit "Ditët e komandant Lleshit", pastruan dhe ngjyros lapidarin e ngritur për nderë të komandant Ridvan Qazimi alias "LLESHI". Në pragë të manifestimit tradicional për nderë të vepëres dhe gjakut të dëshmorit Ridvan Qazimi (Komandant Lleshi), u pastrua dhe u ngjyros lapidari i ngritur në Tërnoc, vendi i quajtur "Gurt e Buajëve", Bashkësia lokale e fshatit Tërnoc, është zotuar se do të mundohet që këtë vendë ta mirëmbajë rregullisht në mënyrë që të tregohet rrespekt ndaj vepëres së dëshmorit të kombit Ridvan Qazimi./BujanociNet/ [caption id="attachment_96244" align="aligncenter" width="960"]Foto: Bashkësia Lokale - Tërnoc Foto: Bashkësia Lokale - Tërnoc[/caption] [caption id="attachment_96243" align="aligncenter" width="720"]Foto: Bashkësia Lokale - Tërnoc Foto: Bashkësia Lokale - Tërnoc[/caption] [caption id="attachment_96242" align="aligncenter" width="960"]Foto: Bashkësia Lokale - Tërnoc Foto: Bashkësia Lokale - Tërnoc[/caption]

Atalanta Kërçyku