Femrat e fundit “hundëtapë” – u mbylleshin hundët që të ishin më pak tërheqëse (Foto)
16:07 | 24 Qershor 2018

Fotot portret tregojnë femrat e tribusë Apatani të Indisë, të cilave u mbushnin hundët në mënyrë që të mos i shkonte mendja njeriu për t’i grabitur.

Shkrepjet janë të fotografit libanez Omar Reda.

“Kam udhëtuar në shumë vende dhe kam fotografuar shumë tribu, por ishte hera e parë që shikoja një modifikim të tillë në hundë. Historia pas këtyre modifikimeve ishte edhe më interesante”, thotë Reda.

Kejvina Kthella