Fëmijen e sëmurë e bartë në krah nga Tërnoci i vogël në Tërnoc të madhë (Foto)
17:28 | 10 Janar 2019
Si pasoj e reshjeve të mëdha të borës një banorë i fshatit Tërnoc i vogël është detyruar të bartë fëmijen e tij të sëmurë nga Tërnoci i vogël për në fshatin Tërnoc të madhë për ta dërguar në shtëpin e shëndetit në Bujanoc.

Lëvizjet e komunikacionit jan paralizuar totalisht në fshatin Tërnoc të vogël, siq thuhet nga banori E.E, i cili është detyruar fëmijen e sëmurë ta bartë në krahë nga fshati Tërnoc i vogël deri në fshatin Tërnoc të madhë pasi që bora ka bllokuar totalisht fshatin Tërnoc i vogël.

Banorët e fshatit Tërnoc i vogël, i bëjn thirrje institucioneve lokale që të largojn borën nga rrugët e fshatit pasi që jan bllokuar lëvizjet edhe brenda fshatit nga bora e madhe e cila ka kapluar rajonin tonë.

Komuna e Bujanocit sot ka bër të pa mundëren duke tentuar të i hapë rrugët  në qytetin e Bujanocit dhe në fshatrat e komunës tonë madje edhe në fshatrat e Malësis së Bujanocit./BujanociNet/

Kejvina Kthella