Fejzullahu: Jemi të kënaqur me suksesin e nxënësve

0

Shkolla e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc sot komunikoi suksesin e nxënësve, ku në përgjithësi nxënësit për vitin shkollorë 2014/2015 kishin sukses të mirë, 85% e nxënësve kanë kaluar këtë vitë të suksesshëm ndërsa disa do të hyn në muajin gusht në riprovim.

1618561_666075043434779_1890223392_n

“Me suksesin e nxënësve jemi të kënaqurë, edhe pse ky vitë ka qenë me problem të shumta mirëpo ato janë tejkaluar, ne prapë si drejtori jemi të kënaqurë me atë që kanë arriturë nxënësit tanë” kështu u shprehë Zejni Fejzullahu drejtor i shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc. Fejzullahu përshëndet të gjithë nxënësit duke i uruar një pushim të mbarë, dhe njëkohësisht duke i apeluar që të jenë sa më të përgaditurë për vitin e ardhshëm. Të gjithë nxënësve sod iu është bërë shpërndarja e dëftesave në të cilat figuronë edhe suksesi i tyre, apo nota e marrë në secilën lëndë, nuk është patjetër që nxënësi ta merrë dëftesën mundë që të ruhet në arhivën e shkollës pastaj pas përfundimit të shkollës së mesme do të i marrë të gjitha dëftesat për sa vite ka vijuar shkollimin. Fatime Saqipi/BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »