FC Kosova München mikpritje madhështore për KF Tërnocin (Foto/Video Reportazh)
13:37 | 22 Shkurt 2018
Për nder të 10 vjetorit të pavarsisë të Kosovës FC Kosova München i bëri ftesë KF Tërnocit për të zhvilluar një ndeshje vllazërore me 18 shkurt 2018, KF Tërnoci ju përgjigj ftesës së FC Kosova München duke udhëtuar drejt Münchenit me autobusin e klubit për të zhvilluar ndeshjen vllazërore, raporton BujanociNet. [caption id="attachment_86233" align="aligncenter" width="1000"]Hoteli ku qëndruan sportistët dhe stafi i KF Tërnoci - "ECONTEL HOTEL" Hoteli ku qëndruan sportistët dhe stafi i KF Tërnoci - "ECONTEL HOTEL"[/caption] Stafi dhe sponzorët e FC Kosova München duke dashur të tregohen mikpritës dhe zemër bujarë ndaj vllezërve nga Tërnoci kishin rezervuar për dy ditë pushimin në "Econtel Hotel" në München, menjëher pas arritjes në Hotel dy humanistët njëri nga Lugina e tjetëri nga Kosova, kishin dalur të i prisnin vllezërit nga Lugina, duke dashur që të i mbetet në ëndërr kjo vizit lojtarëve Lulzim Maliçi nga Konçuli dhe Ilir Sinani nga Rahoveci kishin përgaditur shum aktivitete, për lojtarët dhe stafin e KF Tërnocit, edhe pse jetonin dhe vepronin në mërgim, sa mirë ishin kordinuar punët ku donin që qdo aktivitet të ngelej në memorien e qdo njërit, KF Tërnoci patën rastin të vizitojn edhe stadiomin e Bayern München "Allianz Arena", ku të nesërmen u zhvillua ndeshja vllazërore ndaj nikoqirëve FC Kosova München dhe musafirëve KF Tërnoci, para ndeshëjes u mbajtën fjalime dhe u ndanë mirnjohëje të shumta ndërmjet klubeve dhe antarëve, në këtë aktivitet ishin të ftuar dhe zv.ministri i diasporës në Republikën e Kosovës, Afrim Bekteshi, Ambasadori i Republikës së Kosovës në Gjermani, Astrit Zema, drejtor i Departamentit të Arsimit në Diasporë Avdyl Lipoveci, nënkryetar i Federatës Shqiptare të Futbollit për Gjerman Enver Musli-Ukaj, Menaxheri i Federatës së Futbollit Shqiptar në Gjermani (FFSHGJ), Miftar Dragidella, Drejtori i klubit futbollistik Tërnoci, Enis Salihu, Lindita Musliu antare e Partis së Gjelbërt në Gjermani e cila edhe ka ngritur shum lart qështjen e Ballkanit dhe Shqiptarëve, ndërsa ndeshjen më madhështore e bënë tifozët e KF Tërnocit të cilët kishin udhëtuar nga Zvicra për të marrë pjes në këtë aktivitet të klubit favorit të tyre, ku në fundë i gëzoj me rezultat "FC Kosova München 0:2 KF Tërnoci", me fitorën e ekipit musafir, mirnjohëje mori edhe ekipi i portalit tonë Bujanoci.net për përcjelljen dhe pasqyrimin në portalin e Bujanoci.Net të aktiviteteve të shumta të FC Kosova München, të pranishmët u argëtuan para fillimit të ndeshëjes me një skeqë humoristik nga humoristët e njohur, Sevdai Radogoshi (Qumili) dhe Rasim Thaçi (Cima). [caption id="attachment_86149" align="aligncenter" width="3872"]Dy humanistët, Lulzim Maliçi dhe Ilir Sinani Në Fotografi: Dy humanistët e mdhenjë, Lulzim Maliçi nga Konçuli dhe Ilir Sinani nga Rahoveci[/caption] Menjëher pas përfundimit të ndeshëjes ekipet udhëtuan për mbrëmjen argëtuese të cilët kishin organizuar kompanit e fuqishëme të cilët veprojn në München të Gjermanis, www.malici.de me pronar Lulzim Maliçi nga Konçuli, dhe Sinani GmbH me pronarë Ilir Sinani nga Rahoveci, në këtë mbrëmje për muzik u kujdesën, Vjosa Emini, Ylli Dema, dhe Azem Ahmeti, si dhe humoristët Rasim Thaqi (Cima), dhe Sevdail Radogoshi (Qumili). Të nesërmen erdhi dita për përshëndetje ku u organizua dhe antarët e KF Tërnoci u përshëndetën dhe më pasë i pritën bashkvendasit Tërnocas Femi Adili dhe Valmir Gjimshiti për një shëtitje në Olimpiapark dhe BMW Museum në München./BujanociNet/ [gallery ids="http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27971715_1613327435387001_1125822963522220286_n.jpg|KF Tërnoci dhe FC Kosova Munchen para ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27972066_1613704492015962_3448372517253740809_n.jpg|Sevdail Radogoshi (Qumili), Vjosa Emini,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27972332_1612774792108932_5090217643137890671_n.jpg|Slogani gjat ndeshejes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27972520_1613704738682604_788157555003629456_n.jpg|Sevdail Radogoshi (Qumili) me mërgimtar,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27973059_1612774712108940_9139997081301269522_n.jpg|Ambasadori i Kosovës më Gjermani,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27973262_1612774832108928_1889742209159806859_n.jpg|Mediat,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27973667_1613704655349279_811130436803390746_n.jpg|Sevdail Radogoshi (Qumili) dhe humanisti ILIR SINANI,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/27973727_1613704118682666_7750490839008483149_n.jpg|Vjoca Emini,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28056351_1613704202015991_3876240945260752371_n.jpg|Ilir Sinani,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28056361_1613703952016016_5015243281049280241_n.jpg|Vjosa Emini dhe Ylli Ademi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28056515_1613704785349266_1430866590467427207_n.jpg|Agron Muharremi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28056520_1612774862108925_5064828355552959186_n.jpg|Flamuri Shqiptar dhe ai i Kosoves,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28056702_1613704402015971_6866967121684374751_n.jpg|Rasim Thaqi, Ilir Sinani, Sevdai Radogoshi, Lulzim Maliçi, Ylli Demaj,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28056813_1613704332015978_2797931279051556573_n.jpg|Kamarieret,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28058502_1613704602015951_4568087994456066330_n.jpg|Ilir Sinani, Lulzim Maliçi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28058535_1613704058682672_212416853808732333_n.jpg|Agron Muharremi, Lulzim Maliçi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28058595_1613704235349321_3669849774812819983_n.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28059246_1613704162015995_6845323982144956368_n.jpg|Kamarieret,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28168203_1613704455349299_851949218297821971_n.jpg|Rasim Thaqi, Ilir Sinani, Sevdai Radogoshi, Ylli Demaj,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28168571_1613703892016022_5280405622924929853_n.jpg|Ylli Demaj dhe Vjosa Emini,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28176165_10204026512938701_2068773942_n.jpg|Pershendetje me bashkatdhetarët,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28176176_10204026510578642_1581476666_n.jpg|Mengjesi ne Munchen,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28176289_10204026513858724_1923888345_n.jpg|BMW Museum,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28190683_10204026517458814_892126879_n.jpg|BMW Museum,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/28276891_1613704285349316_7722513829730885564_n.jpg|Mbramja argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9268.jpg|Klubet e futbollit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9272.jpg|Klubet e futbollit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9279.jpg|Klubet e futbollit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9280.jpg|Drejtor i KF Ternocit, Enis Salihu,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9281.jpg|Drejtor i KF Ternocit, Enis Salihu,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9282.jpg|Drejtor i KF Ternocit, Enis Salihu,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9283.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9284.jpg|Fjalimet para fillimit te ndeshejes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9286.jpg|Pankarta,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9289.jpg|Pankarta,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9290.jpg|Drejtor i KF Ternocit, Enis Salihu dhe Ilir Sinani,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9291.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9292.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9293.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9294.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9295.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9296.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9297.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9298.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9301.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9302.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9303.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9304.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9305.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9308.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9311.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9312.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9315.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9316.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9318.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9320.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9323.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9324.jpg|Mirnjohejet,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9325.jpg|Përgaditje për fillimin e ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9326.jpg|Bashkatdhetaret dhe lojtarët,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9327.jpg|Bashkatdhetaret dhe lojtarët,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9328.jpg|Bashkatdhetaret dhe lojtarët,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9329.jpg|Lojtaret e KF Ternocit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9330.jpg|Lojtaret e KF Ternocit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9331.jpg|Lojtaret e KF Ternocit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9332.jpg|Konçulasit,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9333.jpg|FC Kosova Munchen,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9334.jpg|FC Kosova Munchen,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9335.jpg|FC Kosova Munchen,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9336.jpg|Futbollistet e dya ekipeve,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9337.jpg|Futbollistet e dya ekipeve,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9338.jpg|Futbollistet e dya ekipeve,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9339.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9340.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9341.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9342.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9343.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9344.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9345.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9346.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9347.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9349.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9350.jpg|Lindita Musliu antare e partis së Gjelbert,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9352.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9353.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9354.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/sites/bujanoci.net/files/images//DSC_9355.jpg|Dy humanistët, Lulzim Maliçi dhe Ilir Sinani,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9357.jpg|Tifozet dhe kampioni i Boxit nga Ternoci Shefat Isufi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9359.jpg|Shefat Isufi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9360.jpg|Shefat Isufi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9362.jpg|Pronari i BujanociNet, Fisnik Iseni, dhe kampioni i Boxit Shefat Isufi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9366.jpg|Shefat Isufi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9367.jpg|Tifozet dhe kampioni i Boxit nga Ternoci Shefat Isufi,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9369.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9370.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9371.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9372.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9373.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9374.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9375.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9376.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9379.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9380.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9381.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9383.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9385.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9386.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9387.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9389.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9391.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9394.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9395.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9396.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9397.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9399.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9400.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9404.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9406.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9410.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9411.jpg|Pamje gjat ndeshjes,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9413.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9416.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9417.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9418.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9419.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9422.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9423.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9424.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9425.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9426.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9427.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9428.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9429.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9430.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9432.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9433.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9466.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9469.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9471.jpg|Flamuri Shqiptar në mbramjen argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9473.jpg|Vjosa Emini,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9478.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9479.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9480.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9483.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9485.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9492.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9494.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9495.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9496.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9497.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9499.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9500.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9501.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9505.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9507.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9508.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9510.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9511.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9513.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9514.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9517.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9519.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9531.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9532.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9533.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9534.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9535.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9536.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9537.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/DSC_9539.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/sites/bujanoci.net/files/images//ECONTEL.jpg|Hoteli ku qëndruan sportistët dhe stafi i KF Tërnoci - "ECONTEL HOTEL",http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/IMG1-4.jpg|Mbramje argetuese,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/02/IMG2-3.jpg|Mbramje argetuese"] KF Tërnoci ka dalur me një komunikat ku shkruan: "Faleminderit FC KOSOVA E MINHENIT, Faleminderit vllezër për mikëpritjen! Stafi dhe lojtarët e klubit janë kthyer nga vizita 3 ditore në Minhen te Gjermanis,me ç’rast edhe zhvilluan ndeshjen miqësore me klubin futbollistik FC KOSOVA MUNCHEN për nder të Jubileut parë të Pavarsisë së Kosovës. Me nderimet më të mëdha klubi jonë u prit nga lojtarët dhe stafi i Fc Kosova Minhenit. Këtë organizim e nderuan me pjesëmarrjen e tyre Ambasadori i Kosovës në Berlin,zv ministri i Diasporës,kryetari i federatës së futbollit për Gjermani Ruzhdi Statovci,bokseri tërnocas Shefat Isufi dhe shumë figura tjera të sportit. Drejtë Minhenit udhëtuan edhe një numër i madhë i bashkvendasve tanë nga Zvicra dhe nga qytet tjera të Gjermanis ku me pjesëmarrjen e tyre nderuan organiztorët dhe klubin ftubollistik “Tërnoci”. Mirënjohje dhe respekt për të gjithë ata që na nderuan gjatë qëndrimit tonë në Minhen. Mirënjohje të veçant për Fc Kosova e Minhenit me kryetar Arben Kelmendin,përfaqsuesin e po këtij klubi Agron Muharremin për angazhimin e tij të madh që ne të jemi pjesë e këtij evenimenti madhështor. Gjatë qëndrimit tonë në Minhen,gjatë gjithë kohës na shoqëruan katër bashkvendasit tonë e që i falenderojm nga zemra:Asllan Jakupin,Jeton Qerimin-Toni,Femi Adilin dhe Skender Rashitin,po ashtu klubin tonë e nderoi edhe Fatos Daci. Ky organizim madhështor dhe qëndrimi jonë në Minhen u mundsua nga dy persona shumë bujar,humanist dhe sportdashës Lulzim Maliqi-pronar i kompanis Maliqi bashkvendasi jonë nga Konçuli dhe Ilir Sinani-pronar i kompanis Sinani GMBH me prejardhje nga Rahoveci. Stafi dhe lojtarë e klubit me nderimin dhe respektin më të madh i janë mirënjohës dhe falenderues z.LULIT dhe z.ILIRIT që respketuan klubin tonë në mesin e shumë klubeve shqiptare. Ky ishte udhëtimi i parë i një formati të till jashtë vendit për ekipin e seniorëve,ku pos ndeshjes futbollistike dhe programit kulturor,lojtarët patën rastin ta vizitojn edhe stadiumin e Bayern Minhenit Alliance Arena që na mundsoi bashkvendasi jonë Asllan Jakupi.
Me respekt, Enis Salihu,drejtor Stafi dhe lojtarët!"

Alesia Bami