Faqja e komunës së Medvegjës e mbyllur për Shqiptarët (Foto)

0

Faqja zyrtare informuese e komunës së Medvegjës e mbyllur për Shqiptarët jasht kufive të Serbies.

Kur dihet se shumë Shqiptarë të komunës së Medvegjës tani më jan shpërngulur përkohësisht e disa përgjithmonë shkaku i problemeve të tyre të shpeshta në komunën e Medvegjës tani më ju është mbyllur dhe informimi i Shqiptarëve të Medvegjës që jetojn në Kosovë.

http://www.medvedja.org.rs/ ky është portali i cili duhet të i informoj qytetarët për zhvillimet në asamblenë komunale të Medvegjës, me projektet dhe konkurset e ndryshme që shpallë komuna e Medvegjës, por kjo tani më ju ka mbyllur informimin e qytetarëve që jetojnë përkohësisht në Republikën e Kosovës, po të tentosh të hyshë në faqën e Komunës shfaqet fjalia “Your country (AL) has been blacklisted.” që don të thot në Shqip “Vendi juaj (AL) është në listën e zezë.”.

Ndërsa po të tentosh të hapësh të njejtën faqe në teritorin e Serbies dhe jashtë teritorit të Serbies hapet përpos në Kosovës, Shqipëri nuk mund ta shohës faqën informuese asamblesë komunale të Medvegjës./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »