Familje katër-antarëshe nga fshati Bilac i Bujanocit sot lindi për së dyti
10:00 | 05 Prill 2015
Nga reshjet e shiut ka pësuar një ngasës, vetura e të cilit ka rënë në liqenin e Badovcit. Për fat, ai dhe familja e tij shpëtuan pa lëndime. Fjala është për një familje katër-antarëshe nga fshati Bilac i Bujanocit. Fshatarët e kësaj zone atyre menjëherë u kanë dalë në ndihmë. bie-nj-euml-vetur-euml-n-euml-badoc-nuk-ka-t-euml-l-euml-nduar_hd

Alesia Bami