Familja shqiptare gatuan fli në Gjermani, alarmohet policia dhe zjarrfikësit
15:29 | 17 Maj 2018

Policia gjermane çuditet me gatimin tradicional shqiptar.

Një familje shqiptare në Gjermani mesa duket malli i madh për flinë, ushqimin tradicional, kanë vendosur që në oborrin e shtëpisë së tyre të bëjnë fli. Gjermanët nuk janë mësuar të shohin përgatitje të tillë, andaj edhe thirrën policinë për të shkuar te kjo familje dhe të shohin se çfarë po ndodh. Në këtë fotografi shihet qartë që pasi mbërriti policia në vend, ata ndalen dhe e shikojnë se si po përgatitet flija e shqiptarëve. Shikoni fotografinë:

Atalanta Kërçyku