Fallxhorja e njohur: Trump do të vritet… (Video)
14:50 | 10 Tetor 2017

“Toka amerikane do të bombardohet. Los Angeles, do të shkatërrohet! Trump do vritet!" Ky ishte një nga parashikimet e fallxhores më të famshme në SHBA dhe jo vetëm. Deseret Tavares u bë e famshme pasi parashikoi tërmetet në Kili dhe Haiti, 2010, vdekjen e disa të famshmëve dhe fatkeqësitë natyrore në Kolumbi dhe në Amerikën Qendrore.

“Armët bërthamore do të godasin kësaj radhe Shtetet e Bashkuara… do të ketë 6 qytete që do të shkatërrohen”, paralajmëroi ajo në një intervistë me “Chicago Tribune”. Parashikuesja ishte ndër të parat që siguroi se Donald Trump do të fitonte presidencën amerikane, pavarësisht se shtypi favorizonte Hillary Clinton. Ajo është fallxhorja e personazheve të famshëm si të tilla si Steven Spielberg, Angelina Jolie dhe Brad Pitt, apo James Cameron. Tavasres i tha gazetares Laura Gamba se Donald Trump nuk do t’i japë fund mandatit të tij presidencial, sepse e pret një fat i tragjik: “Trump nuk i jep fund presidencës së tij… Unë pashë se në dy vitet e para të presidencës së tij ai do të vritet nga një amerikan. Përveç kësaj, Deseret Tavares tha merr 1,000 dollarë për një vizitë. Ajo është një parashikuese fati nga Amerika Latine, dhe ka tronditur mbarë SHBA-në me parashikimin e saj të fundit.
Françeska Jaçe