EU Progresi ndan mirënjohje për komunën e Bujanocit

0

EU Progresi në Beograd, sot ka ndarë mirënjohje për komunën e Bujanocit, për bashkëpuniminne ofruar në projektin “Përdorimi i gjuhës së ndjeshme gjinore në komunën e Bujanocit, në kuadër të përkrahjes së mekanizmave për barazi gjinore”.
“Në implementimin e politikave të barazisë gjinore dhe avancimin e pozitës shoqërore dhe ekonomike të gnë nivel lokal” – thuhet në mirënjohje.
Komuna e Bujanocit është në mesin e 18 komunave që me sukses ka realizuar projektin mbi barazinë gjinore dhe gjuhës senzitive të përkrahur dhe bashkëfinancuar nga EU Progresi./Lugina-Lajm/

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »