Është vetëm 13- javëshe dhe i thotë të ëmës “të dua”! (Video)
14:16 | 30 Maj 2017

Me një gëzim tepër të madh prindërit e rinj  treguan  habinë e tyre pas filmimit të vajzës së tyre 13- javëshe që shfaqet duke thënë ‘të dua’.

Vudeoja e  nënës së re Claire Reid, 28-vjeçare nga Skocia, me vajzën e saj Ellie, tregon se si vajza është duke e vështruar atë. Klipi tregon se si Claire është e habitur kur vajza e saj i thotë asaj të dua. “Oh Zot! “. Isha aq i tronditur. “Mund të shihni se po përpiqet të kopjojë atë që thotë Claire dheia del në mënyrë të qartë, shprehet e ëma e vajzës. “Oh Zot! “. Isha aq i tronditur. “Mund të shihni se po përpiqet të kopjojë atë që thotë Claire dheia del në mënyrë të qartë, shprehet e ëma e vajzës.
Aurela Hoxha