Është mbajtur Turneu i 6 tradicional i biçiklistëve të Komunës së Bujanocit

0

Është mbajtur Turneu i 6 tradicional i biciklistëve të Komunës së Bujanocit në shenjë të organizimeve për Diasporën.

Turneu u organizua nga “Probike Tërnoci” dhe u përkrah nga Komuna e Bujanocit.

Ngasësi më i ri ishte 13 vjeçar ndërsa më i moshuari ishte 77 vjeç.

23 biciklistët e komunës së Bujanocit kaluan gjithsejt 56 kilometra duke filluar nga Tërnoci, fshatrave të Preshevës dhe Bujanocit, për të përfunduar para objektit të Komunës së Bujanocit.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com