Enit Koçit i nxjerrin bojën...ja si gënjen në Instagram (Foto)
14:11 | 06 Shkurt 2017

Ajo është shumë e re në moshë, por ky faktor nuk e ka penguar që të jetë e famshme dhe të mund të shprehë talentin e saj në muzikë. Mirëpo, si çdo personazh tjetër që është VIP, edhe Eni ka fansat e problemet e veta. Këtë herë vajza është demaskuar nga faqja Vipat e Bllokut, e cila ka arritur të zbulojë ngjashmërinë e mëngjesit të shëndetshëm të Enit, me atë të publikuar në  një faqe interneti. Fotot i gjeni më poshtë, ndërsa në internet kanë vërshuar komentet negative dhe ofenduese ndaj këngëtares, e cila mundohet të sillet si dikush që nuk është./JetaOshQef/
Aurela Hoxha