Enca sërish me të Kosoves
10:01 | 12 Maj 2015

Enca Haxhia që u bë shumë e njohur me këngën "A po t'pëlqen", produkt muzikorë i producentëve Zapp dhe Chriss nga Kosova, ka vendosur që sërish të bashkëpunoj me ta. Enca Treshja po e "gatuajnë" hitin e radhes, këngën që pritet të publikohet së shpejti. Këngëtarja synon që edhe projekti i radhes të bëhet hit dhe ti sjellë shumë të mira asaj. Enca këto ditë ka qëndruar në Kosovë ku edhe e ka incizuar këngën në fjalë, të cilen do ta shoqëroj edhe me videoklip. enca
Aurela Hoxha