Emigrantët vërshojnë Preshevën, pamje tmerruese nga rrugët e qytetit /foto/
10:03 | 23 Qershor 2015

Skena të tilla mund të shihen çdo ditë nëpër rrugët e Preshevës. emigrantet Presheva.com në orët e mëngjesit ju sjell pamje tmerruese nga emigrantët që vijnë nga lindja e afërt dhe nga Afrika. Vendi i pritjes ku emigrantët presin në radhë për tu pajisur me dokument nga policia do të zhvendoset komplet në stacionin hekurudhor të Preshevës. Dy tendat e vendosura nga Kryqi i kuq pas stadiumit të qytetit do të zhvendosen në ish godinën për përpunimin e duhanit në stacionin hekurudhor, ku po bëhen përgaditjet dhe kushtet ku emigrantët do të pajisen edhe me dokumente të cilat momentalisht i marrin në stacionin policor. Emigrantet-01 Emigrantet-02 Emigrantet-03 Emigrantet-04 Emigrantet-06 Emigrantet-07 Emigrantet-09 Emigrantet-10
Aurela Hoxha