Elita Rudi dhe ngjashmëria me kolegen e saj, që do iu befason
15:59 | 13 Qershor 2018
Janë dy femrat më të këndshme të ekranit. Që të dyja janë prezantuese njëra nga Kosova dhe tjetra nga Shqipëria, e këto janë Elita Rudi dhe Jona Spahiu, shkruan Kosovarja.

Ndoshta askush se ka vënë re e ndoshta as vetë ato dyja që kanë kaq shumë ngjashmëri më njëra tjetrën. Po të hapësh profilet e dy vajzave kanë aq shumë ngjashmëri mund të themi në shumë pak detaje ato dallojnë.

Ke mundësi të shohësh edhe imazh disi si të njëjta apo aty këtu edhe stili i veshjes mund të koiçidon si i njëjtë në raste.
Se kopjon njëra apo tjetra ato kurrë nuk janë vënë re për këtë ngjashmëri apo edhe për ndonjë thashethem rreth vajzave për këtë pjesë, apo këtë e bëjnë me shumë kujdes duke mos e vënë në pah se vajzat e përcjellin punën dhe aktivitetin e njëra tjetrës.

Ato nuk ndiqen në Instagram, por këto janë të përbashkëtat e tyre, një fizionomi pothuajse e njëjtë, që të dyja në fytyrë e kanë nga një beng e që ju shton bukurinë.

Jona ditë më parë i dha fund beqarisë ku si duket së shpejti pritet të bëhet nënë.

Ndërsa Elita Rudi është në lidhje dashuria më reperin Gjiko, por kur behët fjalë për martesë në këtë pikë Elita do kohë.

Alesia Bami
S