Efekti domino palosi për mrekulli dhjetëra blloqe betoni (Video)
14:21 | 03 Mars 2018
Blloqet e betonit u palosën në mënyrë të përkryer mbi mur, pasi u rrëzuan me atë që njihet si efekti domino.

Videoja që është parë më se një milion herë, shfaqë përplasjen e tyre dhe reaksionin e kundërt që i vë në pozicionin e duhur, transmeton Telegrafi.

Megjithëse ka pasur edhe më herët demonstrime të tilla, të shikuarit e efektit domino është gjithmonë i këndshëm për tu shikuar. Por, nuk dihet se ku është realizuar ky i fundit, që mund ta shihni më poshtë. /Telegrafi/

The post Efekti domino palosi për mrekulli dhjetëra blloqe betoni (Video) appeared first on Telegrafi.

Powered by WPeMatico

Kejvina Kthella
S