“Edi Rama dhe hajduti”, loja më e re elektronike
09:56 | 09 Shkurt 2015

Tashmë mund të “vidhni” energjinë elektrike pa ju vrarë ndërgjegjja dhe pa u dënuar penalisht.

lojaKjo, siç transmeton Starti, është e mundur përmes një loje të re elektronike të quajtur “Edi Rama dhe hajduti”. Në qendër të lojës është kryeministri dhe personat që tentojnë të vjedhin energjinë elektrike. Loja është pranishme në marketin e aplikacioneve (Play Store) për të gjithë ata që përdorin tableta dhe smartfonë. Ajo është krijuar nga Arbër Rrapi dhe në pak ditë është shkarkuar nga mbi 500 persona.
Françeska Jaçe