Edhe një veçori e re në Instagram
14:50 | 30 Tetor 2017

Rrjeti i njohur social, Instagram, ka shtuar një veçori brenda kamerës në aplikacion.

I quajtur “Superzoom”, veçoria mundëson afrimin në një pikë të caktuar me një fokus të veçantë. Për ta funksionalizuar këtë veçori duhet të gjeni opsionin “Superzoom” te kamera në pjesën e poshtme të ekranit dhe më pas ta mbani shtypur hapësirën për incizim. Kjo veçori arrin pikërisht në kohë për “Natën e Shtrigave” duke mundësuar të realizoni shkrepje “të frikshme”.
Aurela Hoxha