Edhe një milioner i ri i Lotos në Zvicër
10:15 | 24 Dhjetor 2015

lotto.jpg
Mos keni luajtur ju këtë javë lotarinë Lotosuisse? Dhe mos jeni nga Zvicra frankofone? (Romandia) , apo më saktësisht nga kantoni i Neuchatelit? Eh, një person ende i panjohur nga regjioni në fjalë ka kryqëzuar numrat e duhur dhe me këtë ka fituar të mërkurën plot një milion franga, bën të ditur Loterie Romande. Gjashtë numrat e kërkuar kanë qenë kësaj here: 5, 18, 20, 28, 37 dhe 40. Në jackpot për tërheqjen e ardhshme janë grumbulluar 7.5 milionë franga.
Aurela Hoxha