Edhe një eklips të shtunën
09:59 | 02 Prill 2015

Eklipsi i radhës do të zgjasë vetëm 4 minuta dhe 43 sekonda i cili do të lëvizë në hapësirat e Oqeanit paqësor.

eklipsi Njerëzit në perëndim të lumit Misisipi në Amerikë do të kenë pamje më të mirë kurse në pjesën tjetër do të jetë një eklips i pjesshëm, transmeton Express. Pjesë të Amerikës së jugut, India, Kina dhe Rusa gjithashtu do të jenë në gjendje të shohin eklipsin por nuk do të jetë i dukshëm në Grenlandë, Islandë, Evropë, Afrikë apo në Lindjen e Mesme.
Aurela Hoxha