E rrallë! Derr me fytyrë njeriu
09:56 | 09 Shkurt 2015

Në Kinë ka lindur një derr më fytyrë njeriu dhe me një organ mashkullor, që i del nga koka.

e-rrall-euml-derr-me-fytyr-euml-njeriu_hdNgjarja ka ndodhur në fermën e Tao Lu, i cili thotë se “përbindëshi”, ishte një nga 19 derrkucët që kanë lindur, por ky ishte i çuditshëm. Imazhet e derrkucit janë shpërndarë në internet dhe shumë shpejt ato u bënë virale. deri 2Ndër të tjera burri thotë se ka marrë shumë propozime nga vende të ndryshme të botës, për ta shitur “përbindëshin”, duke ofruar shuma të konsiderueshme parash. /gazeta-shqip/  
Françeska Jaçe