E pabesueshme, kjo vajzë lexon me sytë mbyllur (Video)
14:56 | 17 Shkurt 2016

Një 9-vjeçare nga India mahniti të gjithë në Shtetet e Bashkuara kur nisi të lexojë me sy mbyllur fjalitë e shkruara në një copë letre. Yogamaa është shprehur se ka ndjekur një kurs në Gurukul të Indisë, ku ishte trajnuar nga një Guru se si ta aktivizojë syrin e saj të tretë.

mend

Ajo tregon se kjo fuqi mistike është një “aftësi e mësuar”, duke i kundërshtuar të gjithë zërat se dhunti të tilla janë të lindura. Ajo nuk është e vetmja me të tilla aftësi. Një 12-vjeçare nga Dallasi i Shteteve të Bashkuara thotë se ka arritur ta hapë syrin e saj të tretë pas programit 3-javësh që përfshin inicim dhe meditim. https://www.youtube.com/watch?v=ZtLkzg8bFgA
Aurela Hoxha