E grushton në mes të emisionit të drejtpërdrejtë [video]
10:50 | 04 Dhjetor 2014

Shikoni një moment shokues kur një njeri e grushton një grua në një emision të drejtpërdrejtë në garën për të fituar një veturë.

20141204224826654646 Kjo video e shkurtër fillon me disa pjesëmarrës të cilët qëndrojnë rreth veturës. Gruaja e veshur në bikini zbathi këpucën me të cilën pastaj e ngacmonte burrin të cilit i humbi durimi. Papritmas, ai e kap atë me dy duart për kokë dhe e përplas atë në dysheme duke e grushtuar në fytyrë. Shikoni skenën e plotë në videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/watch?v=a8eKOqL10xk
Edlira Rukaj