E duan një fëmijë
10:01 | 04 Maj 2015

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani nga shumë njerëz konsiderohen çift ideal. Ata janë të talentuar, të edukuar dhe të pashëm. Që të dy bëjnë muzikë me vlerë dhe është për tu admiruar fakti që ata arrijnë ta shesin vlerën e tyre, në këtë kohë kur po kryeson shundi e kiqi. Alban Skenderaj Duket se dashuria që kanë ndaj njëri tjetrit, nxjerrë shumë këngë të bukura. Kuptojmë se Miriami dhe Albani kanë menduar edhe për martesë. Ceremonia do të jetë shumë private dhe në të do të jenë të ftuar vetëm rrethi i tyre i ngushtë. E, synimi kryesor i tyre është që këtë vit të sjellin në jetën një fëmijë. Çifti po punojnë në këtë drejtim dhe këtë e thotë vetë Miriam Cani. /Indeksonline/
Françeska Jaçe