Dy emigrantët sot u përcollën për në banesën e fundit në varrezta e qytetit në Bujanoc
10:00 | 10 Prill 2015

Besimtarë të shumtë, jo vetëm nga Bujanoci por edhe më gjerë, sot pas namazit të xhumasë i përcollën për në banesën e fundit dy emigrantëë të cilët të dielën në orët e hershme të mëngjesit gjetën vdekjen nga treni në afërsi të fshatit Levosovë të komunës së Bujanocit. 11095083_630151843786695_8924647830699842558_n Pas optduksionit të bërë nga mjekët është konstatuar se dy emigrantët të cilët nuk kishin asnjë dokument me vete, i përkasin konfesionit islam, me indikacione se janë nga Lindja e Mesme (arab) dhe kështu organet gjegjëse kanë kërkuar që varrimi të bëhet në varrezat e myslimanëve në Bujanoc. Varrezat e qytetit sot i kanë pritur edhe dy banorë të ri, meshkuj, mbi varrin e të cilëve gjithmonë do të shkruhet një pykpyetje, se kush janë dhe nga janë?/BujanociNet 1907519_630152017120011_2800251083606111114_n 11143127_630152020453344_8461387861508205062_n
Aurela Hoxha