Dy ekipet shqiptare në Lugin, startojnë me fitore sezonin pranverorë në ligën regjionale të Pçinjës
14:12 | 21 Mars 2017

Fillimin e kampionatit pranveror kanë filluar dya ekipet shqiptare si KF.Tërnoci dhe KF.Lugina të cilat kanë qenë si mysafir të ekipeve serbe. Klubi futbollistik Tërnoci si kryesuese e tabeles ka arrit të fitojn me rezultat 4:2. K.F Mladost (S) 2 – 4 K.F Tërnoci Gjiroja e 16-të e rrethit të pçinjës Golat per Ternocin: Fatlum Ibrahimi, Nasuf Ibrahimi, Admir Ibrahimi & Ardian Haliti [Stadiumi i Suvojnicës] Ndërsa ekipi tjetër shqiptatë KF.Lugina ka arrit të fitoj me rezultat minimal 1:2 qe momentalisht dhe gjindet në renditjen tabelare në vend të 3-të qe ndjek KF.Tërnocin dhe KF.Alakincës qe kanë nga 4 pikë më shum se KF.Lugina. Gjiroja e 16-të e rrethit të Pçinjës Celik 1-2 K.F Lugina Golashenues:Buletin Saqipi :Miroslav Ristic
Aurela Hoxha