Duket si një bus i vogël kampimi, por kur hapet është madhështor (Video)
10:03 | 20 Qershor 2015

Ky bus i vogël kampimi mund të duket mjaft i bukur dhe i vogël në shikim të parë, por nuk do ta besoni se si është ai në të vërtetë.

duket-si-nj-euml-bus-i-vog-euml-l-kampimi-por-kur-hapet-euml-sht-euml-madh-euml-shtor-video_hd Shikojeni videon më poshtë, ku pronari ju merr në një turne kampimi me të. Busi ka një shtrat të qetë brenda dhe tërheqje të shumta të magazinimit. Të njohur si ‘Gidgets’, këta bus të vegjël prodhohen dhe shiten në Australi, por shumica e njerëzve në botë të cilët e pëlqejnë kampimin po dëshirojnë ta kenë një të tillë edhe për vete, transmeton Lajmi.net. Kënaquni me pamjet më poshtë! https://www.youtube.com/watch?v=IH5h0qU4EQ4
Françeska Jaçe