Duket e vogël nga jashtë, por shikojeni brenda (Video)
14:57 | 04 Mars 2016

Shtëpitë e vogla po bëhen gjithnjë e më shumë të popullarizuara në vende të ndryshme të botës.

[caption id="attachment_62078" align="aligncenter" width="633"]Foto: Shtepia në fjal Foto: marur nga Video[/caption] Një shembull i mirë është edhe kjo shtëpi e Vina Lustado-së. Ajo ka ndërtuar një shtëpi mahnitëse, të vogël dhe të thjeshtë, por që brenda hapësirës së vogël ajo ka gjetur çfarë të bëjë dhe t’i rregullojë gjërat ashtu siç është më së miri, transmeton Gazeta Express. Qoftë nëse e keni ëndërruar një shtëpi të tillë ose jo, të kesh një shtëpi në mes të natyrës është me të vërtetë e mahnitshme. Do të mahniteni nga kjo shtëpi. Shikojeni atë:
Aurela Hoxha