Dorëzohet Ivan Bogdanovi: Hyra vetëm ta heq dronin!
09:56 | 10 Shkurt 2015

Ivani i tmerrshëm është dorëzuar mbrëmë në polici. Pasi tifozeria e Yllit të Kuq nga Beogradi kërkoi që Ivani të dorëzohej në polici, këtë gjë e ka bërë tifozi kriminal serb. ivani Bogdanov në deklaratën e tij të parë në polici pas dorëzimit ka thënë se ai hyri në fushë në ndeshjen ndaj Shqipërisë për vetëm një arsye. "Jam futur për vetëm një arsye. Deshta të heq dronin e Shqipërisë. Ai më pengoi shumë dhe këtë se bëri askush deri atëherë" ka thënë Bogdanov. Bogdanov mund të dënohet deri në 5 vjet sepse e kishte të ndaluar hyrjen ne stadium, e lëre më në fushë, si dhe për fshehjen e tij pas kërkimit nga organet shtetërore.
Aurela Hoxha