Dobitë e bishtajave
14:48 | 09 Shtator 2017
Bishtajat janë bimë të mbushura me kokrra të ndara, të cilat janë një burim i fibrash dhe proteinash pa yndyrë. Ato përmbajnë edhe polifenole, hormone bimore të cilat mund të ulin rrezikun e tumoreve të lidhura me estrogjenin, si kanceri i gjirit. Bishtajat janë një burim i mirë kalciumi, ndaj është shumë e rëndësishme që t’i konsumoni. Përpiquni të konsumoni dy racione në ditë, për shembull një pjatë fasule, një pjatë bizele ose thjerrëza.

Kristin Prengaj