Djali i Ermal Fejzullahut një talent i vërtetë

0

Rrugës artistike po shkon dhe djali i vogël i tij.

Arti është vetëm 8 vjeç por duket talenti i tij për pikturën është shumë i madh.

Është Ermali ai që ka publikuar në InstaStory një pikturë të Artit, e që po duket sikur t’a ketë bërë një i rritur.

Familjes Fejzullahu sapo ju shtua dhe një artist!

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com