Ditët e Shqiptarëve në Bavari i ftuar kryetari i KKSH-së Jonuz Musliu (Video)
14:17 | 08 Korrik 2017

Jonuz Musliu sot ka nderuar Shqiptarët në Bavari në manifestimin "Ditët e Shqiptarëve në Bavari". Musliu për portalin BujanociNet tha se pasuria më e madhe kombëtare jan edhe kontributet e mërgimtarëve si gjat luftës ashtu edhe paraluftës në Kosovë, andaj Musliu ju falemderua të gjith mërgimtarëve për kontributin e tyre të dhënë për lirin e Shqiptarve. Poashtu në këtë manifestim u festua dhe 25 vjetori i themelimit të "FC Kosova München" në Mynih të Gjermanis, ku Musliu u ftua nga presidenti i klubit Lulzim Maliqi që të nderoj sportistët e rinjë Shqiptarë, andaj Musliu i ftojë të rinjët Shqiptarë që në aktivitetet e tyre sportive të përfaqësojn kombin Shqiptarë edhe në Gjermani./BujanociNet/  
Françeska Jaçe