Disa të rinjë duke e shpallur vetën të humbur tentojnë të arrijnë famë
10:02 | 20 Maj 2015

Për disa ditë radhazi në rrjetet sociale ka qarkulluar një lajm se ka humbur Ilir Mustafi, nga fshati Nesalcë komuna e Bujanocit i cili jeton dhe vepron në CH, në fakt si duket këtë e ka bërë vet personi për të arrtur famë, me lajmin se gjoja ka humbur. 11221597_662975987181742_862424694834530408_n BujanociNet pas postimit të lajmit të cilin e ka publikuar www.albinfo.ch, ka marrë disa informata nga vizitorët se ky person nuk ka humbur dhe se këtë sipas atyre që e njohin Iliri e ka bërë për të arritur famë. BujanociNet falënderon të gjith vizitorët për këto informacione. Në vazhdim ju sjellim disa nga postimet që kanë arritur në adres të redaksis./BujanociNet/ http://www.albinfo.ch/humbet-ilir-m-pas-kontaktit-te-dyshimte-ne-facebook/ 11272266_946958138668788_2022088063_n    
Aurela Hoxha