Disa prej neve hidhërohen kur nuk ftohen në ndonjë gosti apo tubim…

0

hidherim

Medito (në fjalën e Allahut, Kur Hidri dhe Musau alejis-selam në një fshat kërkuan diçka për të ngrënë, kurse e gjithë fshati…): (فَأَبَوْا أَنْ يُضَيِّفُوهُمَا)“por ata nuk i pranuan mysafirë.

” Andaj, ti, mos u shqetëso nëse të harrojnë, ngase i tërë fshati nuk ia hapi dyert Musaut dhe Hidrit. Ti mos u shqetëso, kur njerëzit nuk ta dinë vlerën që e ke, kështu u injorua edhe pejgamberi i Allahut, Musau alejhis-selam.

Përktheu: Hoxhë Ulvi Fejzullahu

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »