Disa funksione të fshehta të telefonit tuaj që nuk e kishit idenë se ekzistonin…
14:50 | 29 Tetor 2017
Të gjithë kanë sot një smartphone, por jo të gjithë e dinë se çfarë mundësish mund t’ju ofroj kombinimi i duhur i numrave. Mësoni 5 funksione të fshehta të telefonit tuaj… Kode sekrete për telefonin tuaj #31# “numri i telefonit” – Ky kod fsheh numrin tuaj kur doni të merrni në telefon dikë por nuk dëshironi që të dalë numri. *#06# – Tregon IMEI, një kod i veçantë i cili ndodhet në telefonin tuaj dhe mund ta përdorni në momentet kur ju është vjedhur telefoni. *#30# – Aktivizon identifikimin e numrit *3370# – Aktivizon kodin EFR. Përmirëson kualitetin e telefonatës, por do bëjë që telefoni juaj të mos mbajë shumë bateri. Shtypni #3370# për ta çaktivizuar funksionin. *#*#4636#*#* – Tregon sinjalin e wi-fi, baterisë dhe statistika të tjera.

Alesia Bami