Dikush po tenton të keqpërdor emërin e portalit Bujanoci.Net në Facebook
14:57 | 12 Mars 2016
Persona të panjohur, kan hapur mbi tre profile dhe fanpage me emërin Bujanoci.Net në Facebook. Kohëve të fundit është raportuar për shum profile fallco me emëra të pa njohur në Bujanoc, stafi ynë ka vëzhguar të gjitha rrjetet sociale me emërin Bujanoci.Net, stafi ynë ka paraqitur tek stafi i facebook-ut  të gjith këta profile të rrejshëm që nuk dihet se qfar kan për synim të bëjn me emërin tonë. Ne dot të tentojm të fshim këta emëra nga facebook-u në bashkpunim me staffin e facebook-ut lusim të gjith vizitorët që të raportojn këta emëra si përsona mashtrues./BujanociNet/ Këta jan dy profile fallco: https://www.facebook.com/bujanoci.net.1 https://www.facebook.com/bojanoci.net Ndërsa kjo është fanpage mashtruese: https://www.facebook.com/groups/177454812455371/?fref=ts  e cila është krijuar nga: https://www.facebook.com/ejupi99    

Nevina Shtylla