Diaspora në protestë kundër diskriminimit të shqiptarëve!

0
Diaspora në protestë kundër diskriminimit të shqiptarëve!

Tifozat Kuq e Zi organizojnë protestë kundër diskriminimit të shqiptarve, kundër padrejtësisë dhe kundër Racizmit.

Zvicër

2 Nëntor 2014 (e diele) ora 14 00 në Nyon përballë zyrave të UEFA-s
Kontakt: Artim Elmazi 0041 79 537 90 57

Danimarkë

2 Nëntor 2014 (e diel ora 14.00) përballë Federates Daneze të Futbollit.
Kontakt: Beqir Selimi 0045 22 38 22 50

Ju ftojmë të na bashkangjiteni dhe për çdo informacion shtesë të kontaktoni përfaqësuesit tanë.

Mos harroni të merrni me vete pankarta!

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com