Dhëmbët e dëmtuar nuk do të jenë më problem për ju
15:04 | 17 Prill 2018
Por një zbulim i ri shkencor ka bërë që hulumtuesit të krijojnë një produkt natyral që ka dëshmuar në teste, se mund të riparojë smaltin dhe të trajtojë dëmtimet e dhëmbëve, njofton Klan Kosova. Shkencëtarët në Universitetin e Washingtonit pretendojnë se përbërja mund të shtohet edhe në pasta të dhëmbëve dhe në gojë. Dentistët sot e kanë mirëpritur produktin e ri si ‘premtues’, pasi smalti deri më sot nuk ishte në gjendje të rigjenerohet.

Powered by WPeMatico

Klaudia Kalia