Detaje të reja nga iPhone i ri, do të jetë më i shpejtë
15:39 | 29 Maj 2018
Gjenerata e re e iPhonet mund të jetë shumë më i shpejtë dhe bateria e tij mund të zgjasë shumë më tepër krahasuar me rivalët.

Raportohet se Apple ka filluar prodhimin e një procesori të fuqishëm që do t’u vendoset telefonave që do të nxjerrë në shitje këtë vit, shkruan tch.

Lajmi i mirë është se cipi misterioz do të sjellë një revolucion në shpejtësinë e telefonit, si dhe jetëgjatësinë e baterisë.

Atalanta Kërçyku
S