Dera e kryetarit të komunës Bujanocit e hapur për takim me qytetarët (Dokoment)

0

Komuna e Bujanocit, e bënë më të lehtë takimin me kryetarin e komunës së Bujanocit, qdo qytetarë që ka nevoj të i paraqes shqetësimet e tij kryetarit të komunës së Bujanocit mund ta bëj qdo dit pune në zyrën e kabinetit të kryetarit ku do ta plotësoj këtë formular për arsyen e takimit me kryetarin e komunës së Bujanocit.

 

Njoftim

Të nderuar qytetarë të Komunës së Bujanocit,
Përfaqësues të medias,
Për hirë avancimit të punës së Kabinetit të kryetarit të Komunës së Bujanocit, klasifikimit të problemeve të përditshme të qytetarëve dhe shtrirjes së kompetencave të cdo Departamenti vec e vec, Kabineti i kryetarit të Komunës nga kjo javë ka filluar të aplikoj formularin që mund ta shihni më poshtë.

Ky formular ka për qëllim t’i kontribuoj organizimit më të mirë dhe efikasitetit në raport me problemet e qytetarëve të komunës së Bujanocit dhe angazhimit tonë për zgjidhjen e tyre.

Kabineti i kryetarit

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »