Deputeti Hasani dhe kryetari i komunës së Bujanocit Kamberi po qëndrojn sot në Tiranë
15:01 | 02 Korrik 2016
Deputeti Hasani dhe kryetari Kamberi sot në Tiranë u pritën në takim nga ministri i punëve të jashtme të Republikës së Shqipërisë Ditmir Bushati. Në një prononcim në faqen e tij zyrtare, ministri Bushati është shprehur: "Larg komplekseve dhe retorikës boshe, Shqipëria do të vijojë të kërkojë për shqiptarët e Luginës atë që i takon atyre: më shumë mirëqënie, më shumë respekt dhe më shumë përfshirje në proceset integruese të Serbisë në BE. Në kuadër të një komunikimi konstant mbi problematikat e shumta që hasin shqiptarët e Luginës, shkëmbyem sot pikëpamje dhe ide në mbështetje të integrimit ekonomik, arsimit dhe kulturës së shqiptarëve në Luginë".

Kristin Prengaj