Dejtorati për ndërtim fillon sanimin e gropave nëpër rrugë
09:58 | 17 Mars 2015

Drejtorati për ndërtim nga dita e sotme ka filluar me sanimin e gropave nëpër rrugë të cilat janë shkaktuar nga ngricat dhe të reshurat atmosferike, të cilat ndikojnë në qarkullimin e rregullt të komunikacionit. C030E0B27D1D3853260AEC881D75C16B Sipas drejtorit të drejtoratit për ndërtim Agim Jalitit, një problem i tillë do të zgjidhet së shpejti pasi që nga dita e sotme kanë filluar punimet nga ana e punëtorëve të kompanisë së kontraktuar për sanimin e gropave, Haliti gjithashtu u zotua se menjëherë pas përfundimit të rrugëve në mbrendësi të qytetit këto punime do të vazhdojnë edhe nëpër fshatrat e komunës aty ky më së shumti nevoitet intervenimi. Sipas Halitit, deri tek dëmtimi i rrugëve në vendin tonë ka ardh si pasoj e reshjeve të borës dhe ngricave të mëdha andaj ai lut qytetarët gjegjësisht ngasësit e automjeteve që të jenë të durueshëm këto ditë deri sa të përfundojnë punimet e nisura./BujanociNet/
Aurela Hoxha