Debati në Kuvend mes Shaip Kamberit dhe Nagip Arifit shëndrrohet në konflikt verbal (Video)
14:57 | 18 Shtator 2018

Kryetari i komunës Shaip Kamberi dhe ish kryetari Nagip Arifi në seancën e sotme të Kuvendit Komunal debatin rreth një pike të rendit të ditës e shëndrruan në konflikt verbal, shkruan RTV Spektri.

Kryetari i Komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, dhe ish kryetari i Komunës së Bujanocit Nagip Arifi në seancën e sotme të mbajtur në Kuvendin Komunal të Bujanocit, debatin rreth një pike të rendit të ditës e kan shëndrruar në komflikt verbal, kjo ka quar Kryetarin e Kuvendit të Komunës së Bujanocit të dërgoj Kuvendin në pauzë për qetsimin e stiuatës. 

Alesia Bami